Westover Colorful Contemporary Condo

The client of this contemporary condo needed a solution for her 90’s style dark and dated kitchen and cave-like entryway.

For this project, Chelly removed walls to open up the kitchen and dining rooms, gaining much needed space. The more welcoming and open design added much more light throughout the entire condo so that the client could showcase her eclectic collection of artwork and love of bold color schemes. Chelly also added much needed storage with the addition of a custom leather covered bar area which was “found” space from an adjacent closet, adding built-in storage. The custom cabinetry incorporated many innovative accessories to maximize their use.

Construction Partner: Kraft Custom Construction
Photography by
Blackstone Edge Studios

2018 NARI Pacific Northwest Outstanding Achievement Remodeling Award: Residential Kitchen

More Projects →